Dodatne usluge

seo-optimizacija-sajta

SEO OPTIMIZACIJA

Postoji bezbroj karatkeristika koje ulepšavaju Vaš sajt, čine ga promotivnijim, uspešnijim, preglednijim i jednostavno prijatnim za prikupljanje neophodnih informacija o Vašoj firmi, ponudama… Ali to da li će se nekome dopasti Vaš sajt ili ne u nekoj meri može varirati i od samog ukusa, a da bi ga neko uopšte procenio, neophodno je na prvom mestu da ga poseti! Ono čime se bavi SEO optimizacija sajtova je upravo rad na tome da Vaš sajt bude što posećeniji, što privlačniji, da zapravo bude prvi na listi pretraživača kada korisnici vrše pretragu te određene oblasti kojom se bavite.

FOTOGRAFISANJE

U okviru ove profesionalne usluge mogu se fotografisati sve one stvari, svi objekti ili ličnosti koje su Vama neophodne na fotografijama radi upotpunjavanja Vašeg web sajta. Dakle, od Vaše priče, Vaše delatnosti, odnosno od onoga što želite da predstavite na sajtu zavisiće i tema naših fotografija, njihov fokus i obrada. Ako je u pitanju sajt koji predstavlja npr. prodavnicu sportske opreme, mi možemo profesionalno fotografisati samu opremu koja se prodaje u radnji, dakle odeću, obuću ili određenu opremu vezanu za neki sport, sve zavisi šta ova prodavnica prodaje; takođe, možemo fotografisati zaposlene i na fotografijama predstaviti ljubaznu i prijatnu atmosferu koju oni prave.

Nature-Wallpaper-8
izrada-sajta-saljder-1-1024x618

AŽURIRANJE WEB SAJTOVA

Ukoliko imate web sajt, ali nemate vremena ili ne ne umete da ga ažurirate, budite bez brige, jer se naša firma  bavi i ažuriranjem sajtova. Vaš sajt će biti potpuno bezbedan u našim posedu!

Sve što je potrebno jeste da nam se javite i da nam kažete koliko često želite da ga ažuriramo, tj. da vršimo izmene ili dopune sadržaja. Postoji mogućnost pojedinačnih izmena i ona ne podrazumeva nikakvu ugovornu obavezu. Budite sigurni da će Vaš sajt biti ažuriran u najkraćem mogućem roku.